skip to main | skip to sidebar

Dalma szakácskönyve

2009. február 25., szerda

Sertés húsok

Gombás-tejfölös tokány
Szalonnába göngyölt sertéskaraj
Toscán filétál
Gözőlt karaj szilvával és gyömbérrel(japán recept Jamie módra)
Cordon blue
Tejfeles hús
Brassói (zöldborsóval,de anélkül is jó)
Bejegyezte: Dalmicsek dátum: 13:32
Címkék: Sertéshús

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom)

Címkék

  • Borsó (1)
  • Buli (2)
  • Csirke (1)
  • Desszert (1)
  • Egytálétel (2)
  • Főzelék (1)
  • Fűszer (1)
  • Hidegtál (1)
  • Hús (1)
  • Ital (1)
  • Kencék (1)
  • Leves (1)
  • Pogácsa (1)
  • Rizs (1)
  • Sajt (1)
  • Saláta (1)
  • Sertéshús (1)
  • Sütemény (2)
  • Tészta (1)
  • Torta (1)
  • Túró (1)
  • Zöldség (1)

Blogarchívum

  • ▼  2009 (18)
    • ►  március (3)
    • ▼  február (15)
      • Italok
      • Torták
      • Fűszerek
      • Sütemények
      • Kencék
      • Főzelékek
      • Hidegtál
      • Levesek
      • Pogácsa
      • Sertés húsok
      • Egytálétel
      • Köret
      • Saláták
      • Tészta ételek
      • Csirkehúsos

Magamról

Saját fotó
Dalmicsek
Válogatás a magyar gasztroblogokból.
Teljes profil megtekintése